Kabouter meisjes HZM’22

Voetballen voor de allerjongste (4 t/m 7 jaar)

Steeds meer zien wij dat ook jonge meiden gaan voetballen en dat juichen wij uiteraard van harte toe. Echter hebben wij bij HZM’22 nog geen categorie van 4 t/m 7 jarigen. Wij raden daarom aan om bij één van onze moederverenigingen te starten en als de leeftijd is bereikt om aan te sluiten bij HZM’22, ontvangen wij vanuit de moedervereniging hierover bericht en schuif je door naar de MO9.

Hieronder in het kort wat de mogelijkheden zijn bij s.v. Huizen en HSV De Zuidvogels:

Kinderopvang Huizen Champions League en Kaboutervoetbal HSV De Zuidvogels

Deze leuke competitie is gestart om de spelers alvast kennis te laten maken met voetbal waarbij ze trainen en onderling competitie spelen waardoor de overstap naar de MO9 categorie kleiner wordt. Maar niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, ook aan goed omgaan met elkaar wordt aandacht besteedt, zoals dat in een teamsport hoort. Voetballen is voor veel kinderen een favoriete vrijetijdsbesteding. Er wordt vaak gevoetbald met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleinen of op grasvelden. Op de spelwijze bij de Champions League of Kabouters krijgen ze al op jonge leeftijd de kans te spelen tegen andere leeftijdsgenootjes op het veld. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld zonder keeper. Naast het plezier van voetballen kunnen ze zich tegelijkertijd fysiek en mentaal
ontwikkelen.

Er wordt 1 keer in de week getraind en op zaterdag worden de wedstrijden gespeeld.

Voor uitgebreidere informatie over deze jongste categorieën kijk dan op de website van s.v.Huizen voor de de Champions League en op de website van HSV De Zuidvogels voor Kaboutervoetbal.

Verwelius logo
logo match