Contributie HZM’22.

Soort lid Contributie
Senioren € 320,-
Junioren O20 € 290,-
Junioren O11-O17 € 264,-
Pupillen O7 – O10 € 260,-
7×7 € 115,-
Zaal € 215,-

Uitleg van de afhandeling per vereniging

In geval van inschrijving bij s.v. Huizen is het onderstaande van toepassing:

De contributie wordt betaald via ClubCollect; een online tool die de ledenadministratie verbeterd en vereenvoudigd. Aan het begin van het seizoen ontvang je van ClubCollect per e-mail een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je voor eenmalige betaling of betaling in 4 termijnen. De eenmalige betaling vindt plaats door zelf te betalen via Ideal of via een eenmalige incasso. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verloopt dit via automatische incasso en rekent ClubCollect een administratieve bijdrage van € 1,00 per termijn. De uiterlijke betaaldata voor de termijnen zijn 28 augustus, 28 oktober, 28 december en 28 februari. ClubCollect biedt ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de financiële administratie. ClubCollect werkt volgens de afgesproken privacy wetgeving.

In geval van inschrijving bij HSV De Zuidvogels is het onderstaande van toepassing:

Door verzending van het inschrijf formulier wordt tot schriftelijke wederopzegging machtiging verleent aan HSV De Zuidvogels om bedragen van de op het inschrijfformulier vermelde IBAN af te schrijven m.b.t. inschrijfgeld, contributie en boetes. Je kunt kiezen uit de volgende betaaltermijnen 1,2 of 10. Na aanmelding krijg je hiervan van ons een bericht en kun je je keuze kenbaar maken.

Financiële ondersteuning door de gemeente Huizen (meedoen HBEL)

Wil je gebruik willen maken van een financiële tegemoetkoming, kan je hier meer informatie vinden.

Niemand Buitenspel

Wij wijzen je ook op het Niemand Buitenspel-programma om voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben.

Verwelius logo
logo match