Onze sponsoren

Wij zijn trots op onze sponsoren. We staan open voor verschillende varianten van sponsoring. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Hoofdsponsoren

Verwelius logo

Verwelius Gevestigd in Huizen, midden in ’t Gooi, is Verwelius uniek in zijn soort. Als één van de meest kapitaal­krachtige familie­bedrijven van Nederland met onze «roots» in het landelijke Huizen, hebben wij ons ont­wikkeld tot een gerespecteerd ontwikkelaar, bouwer, belegger en beheerder.

KING Nonwovens is dé specialist in nonwovens: een niet geweven textiel bestaande uit vezels of filamenten die door een oneindige structuur met elkaar verbonden zijn. Een specialist die meedenkt en voorziet in een passend product voor de gewenste toepassing.

Top sponsoren

logo match

Match is in 1978 ontwikkeld vanuit een wil, een wil om een fysieke winkel tot stand te brengen met een uniek concept. Een concept waar high-end fashionmode en high-end sportmode elkaar ontmoeten. De eerste Match-winkel is geopend in Leiden met collecties voor tennis, ski, fitness en modecollecties met een duidelijke sportieve achtergrond. Kom gerust eens langs in onze winkel in Laren.

Scala Eén adres voor al uw ICT en telecomoplossingen: bij Scala ICT & Telecom Solutions nemen we u het werk graag uit handen. Deel uw wensen met ons, dan regelen wij de rest. Van infrastructuur en hardware, tot het complete beheer en onderhoud van uw systemen. Wij zorgen voor een stabiele basis, waardoor u volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben.

Bordsponsoren

De groot verzekeringen & Hypotheken Wil je weten wat De Groot Verzekeringen & Hypotheken voor je financiële zaken kan betekenen? Loop eens binnen op ons kantoor of neem contact met ons op. Het kantoor is opgericht in 1900 en is in handen van de 4e generatie ‘De Groot’. Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

cees klein

Hoveniersbedrijf Cees Klein & Zoon uit Huizen is al jaren een begrip in ’t Gooi en omstreken. Het familiebedrijf staat namelijk garant voor vakmanschap en passie voor groen. Nog steeds is de tuin voor veel mensen dé plek voor ultieme ontspanning. Een groot gazon, een indrukwekkende vijver of sfeervolle bestrating? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin, zodat u elk moment van de dag kunt genieten. Van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud!

Maxima Seafood is al sinds 1974 duurzame leverancier van vis, schaal- en schelpdieren in de best denkbare kwaliteit. Verantwoord, vers en diepgevroren. Altijd volgens afspraak tegen de beste condities. En bij Maxima Seafood geloven wij in kwaliteit en in rentmeesterschap. Daarom leveren wij niet alleen de schatten van de zee, maar nemen wij ook onze verantwoordelijkheid. Voor excellente kwaliteit, voor eerlijke visserij en voor de generaties die na ons komen.

Docuprofs

Docuprofs is een dynamische leverancier van printers, multifunctionals, software-oplossingen, cloud computing-oplossingen. Wij zijn merkonafhankelijke adviseurs met méér dan 15 jaar ervaring in ons vak. Op het gebied van afdrukapparatuur doen wij dit uitsluitend met wereldmerken waaronder Konica Minolta en Sharp.

Groninger Cleaning Systems - Logo

Gröninger Cleaning Systems is een wereldwijd opererende leverancier, ontwerper en fabrikant van reinigingssystemen en -apparatuur. Het bedrijf levert al sinds 1947 complete systemen, van gebruiksklare units tot complexe turn-key oplossingen.

O donder

In een prachtig historisch pand, gelegen in het oude centrum van het pittoreske vissersdorp Huizen, bevindt zich het alombekende Eethuys Õ Donder. Hier kom je om ontspannen te genieten van een gezellige en geslaagde avond.

Overige sponsoren

Gooiland computers Sinds 1992 het aanspreekpunt in ‘t Gooi op computer gebied. Ook voor service en ondersteuning kunt u bij ons terecht, zelfs bij u thuis of op kantoor!

Rapotec is uw specialist in sanitair en techniek rondom het toilet. Door jarenlange ervaring ontwerpen en ontwikkelen wij sanitaire technische oplossingen voor zowel de professionele, retail en DIY markt. Naast het Rapotec label, voorzien wij ook in private label producten.

K. Baas & Zn  Familiebedrijf ontstaan in 1928. Vanaf toen ontwikkeld tot logistiek dienstverlener voor transporten door Europa.

Projectmanager in de energiesector en de railbranche. Scherp op inhoud en zacht op de relatie. Resultaat gericht samenwerken staat voorop om het beste resultaat te behalen

Veerhaven Administratie is een Administratiekantoor dat uw financiën ontzorgt zoals u dat prettig vindt en bij u past. Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

logo-tegel-westland

Tegelzettersbedrijf WESTLAND/HUIZEN is dé specialist op het gebied van al het voorkomende tegelwerk. Al meer dan 30 jaar ervaring zorgt ervoor dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent voor het vakkundig laten uitvoeren van tegelwerken.

Tegelzettersbedrijf WESTLAND/HUIZEN staat 100% garant voor goede adviezen, kwaliteit, verwerking en verkoop.

logo van der Horst

WONINGSTOFFERING VAN DER HORST IN BLARICUM Stoffering van der Horst kan u, door jarenlange ervaring, adviseren op het gebied van complete woningstoffering. Een uitgebreid assortiment voor de vloeren, ramen, buiten zonwering en accessoires kunt u vinden in onze showroom, waar u van harte welkom bent. Ook op locatie kunnen wij u advies op maat geven om uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren. Voor een persoonlijk advies, keus en kwaliteit, kan u terecht in onze showroom tijdens de openingstijden en werken wij op afspraak, zowel overdag als in de avond.

thiel accountancy

Thiel accountancy Ik adviseer als Accountant-Administratieconsulent zzp-ers en MKB-ondernemers op het allerlei gebieden. Te denken valt aan administratie inrichten en het voeren van de administratie, maken van jaarrekeningen en de fiscale aspecten. Tevens ben ik klankbord en sparring-partner voor de zzp-er en de MKB-ondernemer. Neem gerust contact op voor een afspraak!

de groot uitvaart

De familie De Groot is al drie generaties lang actief in de uitvaartbranche. Deze jarenlange ervaring, doorgegeven van generatie op generatie, heeft ons tot specialisten in uitvaarten gemaakt. Wij adviseren u met de grootste zorg over alle aspecten rond de uitvaart. Daarnaast coördineren en begeleiden we begrafenissen en crematies in de regio. De Groot Uitvaart is sinds 1963 gevestigd aan de Havenstraat 23-25 in Huizen, in twee authentieke, monumentale panden die aan elkaar verbonden zijn met een glazen doorgang en entree. Ons uitvaartcentrum heeft een stijlvol en modern interieur met passende kleuren die zorgen voor een intieme en rustgevende sfeer.

Club van 250

maarwiedan?

Maarwiedan bemiddelt tussen organisaties en professionals voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Gevestigd in Huizen, maar actief in een breed gebied in de randstad en omstreken. De focus van Maarwiedan ligt vooral op office personeel (denk aan finance, sales, ondersteunend en HR functies, maar bijvoorbeeld ook UTA functies binnen de bouw).

logo-Alie-en-Nico

Al sinds 1975 is Nico klein de vleeswarenspecialist van het Gooi. Wij staan wekelijks op de markt in Bussum (donderdag), Laren (vrijdag) en Huizen (zaterdag). In onze moderne verkoopwagen verkopen we onze heerlijke vleeswaren, vlees, worsten en salades. Kom eens langs!

One two Finance is uw partner voor een exacte administratie waarop u kunt bouwen. Wij vinden een langdurige relatie, kwaliteit, vertrouwen en nauwkeurigheid zeer belangrijk. Wij dragen met de grootste precisie zorg voor uw gehele administratie – of een gedeelte daarvan, uw salarisadministratie én uw fiscale aangiften. U kunt ook bij ons terecht voor fiscaal advies.

Affectief financieel consult: Een langjarige relatie waarin wij u op uiterst integere en volledig onafhankelijke wijze de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening leveren is wat wij nastreven. Wij willen de partner zijn die u bij leven bijstaat in alle financiële aangelegenheden en zorgen er ook voor dat mocht er onverhoopt iets met u gebeuren, ook uw nabestaanden van eenzelfde zorgeloze situatie kunnen genieten.

Kappelle Makelaars Huizen is een nieuwe vestigingslocatie van uw full-service makelaarskantoor in ’t Gooi. Het kantoor is gevestigd aan de Kerkstraat 31, midden in het Oude Dorp van Huizen. Robert Janse is hier uw vertrouwde NVM-makelaar met grote kennis van de lokale woningmarkt. Wij maken graag het verschil met een hoogstpersoonlijke aanpak waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze, neem dan contact met ons op.