Onze sponsoren

Wij zijn trots op onze sponsoren. We staan open voor verschillende varianten van sponsoring. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Hoofdsponsoren

Verwelius logo

Verwelius Gevestigd in Huizen, midden in ’t Gooi, is Verwelius uniek in zijn soort. Als één van de meest kapitaal­krachtige familie­bedrijven van Nederland met onze «roots» in het landelijke Huizen, hebben wij ons ont­wikkeld tot een gerespecteerd ontwikkelaar, bouwer, belegger en beheerder.

KING Nonwovens is dé specialist in nonwovens: een niet geweven textiel bestaande uit vezels of filamenten die door een oneindige structuur met elkaar verbonden zijn. Een specialist die meedenkt en voorziet in een passend product voor de gewenste toepassing.

Top sponsoren

logo match

Match is in 1978 ontwikkeld vanuit een wil, een wil om een fysieke winkel tot stand te brengen met een uniek concept. Een concept waar high-end fashionmode en high-end sportmode elkaar ontmoeten. De eerste Match-winkel is geopend in Leiden met collecties voor tennis, ski, fitness en modecollecties met een duidelijke sportieve achtergrond. Kom gerust eens langs in onze winkel in Laren.

Scala Eén adres voor al uw ICT en telecomoplossingen: bij Scala ICT & Telecom Solutions nemen we u het werk graag uit handen. Deel uw wensen met ons, dan regelen wij de rest. Van infrastructuur en hardware, tot het complete beheer en onderhoud van uw systemen. Wij zorgen voor een stabiele basis, waardoor u volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.

Overige sponsoren

Gooiland computers Sinds 1992 het aanspreekpunt in ‘t Gooi op computer gebied. Ook voor service en ondersteuning kunt u bij ons terecht, zelfs bij u thuis of op kantoor!

K. Baas & Zn  Familiebedrijf ontstaan in 1928. Vanaf toen ontwikkeld tot logistiek dienstverlener voor transporten door Europa.

Veerhaven Administratie is een Administratiekantoor dat uw financiën ontzorgt zoals u dat prettig vindt en bij u past. Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

De groot verzekeringen & Hypotheken Wil je weten wat De Groot Verzekeringen & Hypotheken voor je financiële zaken kan betekenen? Loop eens binnen op ons kantoor of neem contact met ons op. Het kantoor is opgericht in 1900 en is in handen van de 4e generatie ‘De Groot’. Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

logo-tegel-westland

Tegelzettersbedrijf WESTLAND/HUIZEN is dé specialist op het gebied van al het voorkomende tegelwerk. Al meer dan 30 jaar ervaring zorgt ervoor dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent voor het vakkundig laten uitvoeren van tegelwerken.

Tegelzettersbedrijf WESTLAND/HUIZEN staat 100% garant voor goede adviezen, kwaliteit, verwerking en verkoop.

logo van der Horst

WONINGSTOFFERING VAN DER HORST IN BLARICUM Stoffering van der Horst kan u, door jarenlange ervaring, adviseren op het gebied van complete woningstoffering. Een uitgebreid assortiment voor de vloeren, ramen, buiten zonwering en accessoires kunt u vinden in onze showroom, waar u van harte welkom bent. Ook op locatie kunnen wij u advies op maat geven om uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren. Voor een persoonlijk advies, keus en kwaliteit, kan u terecht in onze showroom tijdens de openingstijden en werken wij op afspraak, zowel overdag als in de avond.

thiel accountancy

Thiel accountancy Ik adviseer als Accountant-Administratieconsulent zzp-ers en MKB-ondernemers op het allerlei gebieden. Te denken valt aan administratie inrichten en het voeren van de administratie, maken van jaarrekeningen en de fiscale aspecten. Tevens ben ik klankbord en sparring-partner voor de zzp-er en de MKB-ondernemer. Neem gerust contact op voor een afspraak!

logo parfumerie Blaricum

Parfumerie Drogisterij Blaricum. We ontvangen jullie graag in onze winkel op de Torenlaan 6.

cees klein

Hoveniersbedrijf Cees Klein & Zoon uit Huizen is al jaren een begrip in ’t Gooi en omstreken. Het familiebedrijf staat namelijk garant voor vakmanschap en passie voor groen. Nog steeds is de tuin voor veel mensen dé plek voor ultieme ontspanning. Een groot gazon, een indrukwekkende vijver of sfeervolle bestrating? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin, zodat u elk moment van de dag kunt genieten. Van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud!

de groot uitvaart

De familie De Groot is al drie generaties lang actief in de uitvaartbranche. Deze jarenlange ervaring, doorgegeven van generatie op generatie, heeft ons tot specialisten in uitvaarten gemaakt. Wij adviseren u met de grootste zorg over alle aspecten rond de uitvaart. Daarnaast coördineren en begeleiden we begrafenissen en crematies in de regio. De Groot Uitvaart is sinds 1963 gevestigd aan de Havenstraat 23-25 in Huizen, in twee authentieke, monumentale panden die aan elkaar verbonden zijn met een glazen doorgang en entree. Ons uitvaartcentrum heeft een stijlvol en modern interieur met passende kleuren die zorgen voor een intieme en rustgevende sfeer.

maarwiedan?

Maarwiedan bemiddelt tussen organisaties en professionals voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Gevestigd in Huizen, maar actief in een breed gebied in de randstad en omstreken. De focus van Maarwiedan ligt vooral op office personeel (denk aan finance, sales, ondersteunend en HR functies, maar bijvoorbeeld ook UTA functies binnen de bouw).

One two Finance is uw partner voor een exacte administratie waarop u kunt bouwen. Wij vinden een langdurige relatie, kwaliteit, vertrouwen en nauwkeurigheid zeer belangrijk. Wij dragen met de grootste precisie zorg voor uw gehele administratie – of een gedeelte daarvan, uw salarisadministratie én uw fiscale aangiften. U kunt ook bij ons terecht voor fiscaal advies.