Join the club!

Wat leuk dat je lid wilt worden van HZM ’22. Hierbij een aantal belangrijke zaken voor bij de inschrijving.

  • De uiteindelijke inschrijving verloopt via een van onze moederverenigingen (SV Huizen of HSV De Zuidvogels).
  • Wij verdelen het liefst zelf de leden onder de moederverenigingen om het ledenaantal van beide clubs gelijk te houden. Is er een duidelijke voorkeur voor één van beide clubs geef dit dan aan.
  • De leden krijgen een presentatiepak, tas en tenue in bruikleen.
  • Voor alle categorieën geldt een eenmalig inschrijfgeld als lid à € 15,00
  • Met dit lidmaatschap wordt je ook automatisch lid van de KNVB. Het lidmaatschap en de contributieverplichting loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
  • Opzegging van het lidmaatschap dient middels dit formulier voor 1 juni voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar te geschieden.

Heb je verdere vragen over deze aanmelding neem dan gerust contact met ons op via ledenadministratie@hzm22.nl. We wensen je alvast veel plezier als lid van de grootste meidenvereniging van het Gooi!

Met dit lidmaatschap wordt u ook automatisch lid van de KNVB. Het lidmaatschap en de contributieverplichting loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Heb je verdere vragen over deze aanmelding neem dan gerust contact met ons op via info@hzm22.nl.

Ik heb de privacyverklaring (link SV Huizen, link HSV de Zuidvogels) gelezen en ga hiermee akkoord.

Wij verdelen het liefst zelf de leden onder de moederverenigingen om het ledenaantal van beide clubs gelijk te houden. In geval van inschrijving

Bij s.v. Huizen is het onderstaande van toepassing:

De contributie wordt betaald via ClubCollect; een online tool die de ledenadministratie verbeterd en vereenvoudigd. Aan het begin van het seizoen ontvang je van ClubCollect per e-mail een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je voor eenmalige betaling of betaling in 4 termijnen. De eenmalige betaling vindt plaats door zelf te betalen via Ideal of via een eenmailige incasso. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verloopt dit via automatische incasso en rekent ClubCollect een administratieve bijdrage van € 1,00 per termijn. De uiterlijke betaaldata voor de termijnen zijn 28 augustus, 28 oktober, 28 december en 28 februari. ClubCollect biedt ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de financiële administratie. ClubCollect werkt volgens de afgesproken privacy wetgeving.

In geval van inschrijving bij HSV De Zuidvogels is het onderstaande van toepassing:

Door verzending van dit formulier wordt tot schriftelijke wederopzegging machtiging verleent aan HSV De Zuidvogels om bedragen van de hierboven vermelde IBAN af te schrijven m.b.t. inschrijfgeld, contributie en boetes.