Bedankt!

Het einde van het seizoen nadert en daarom willen wij graag een aantal trainers die volgend seizoen het trainingsstokje overdragen aan nieuwe trainers, even in het zonnetje te zetten!

We trappen af met Frederik Engelsman, trainer MO17-1:

Wat een bevlogen en gedreven trainer! Vraagt wat van de meiden, maar geeft ook zelf veel! Met als resultaat een hoger niveau, zelfs divisie als beloning. Echt fantastisch! Zijn carrière als trainer begon bij de MO13-1 van  s.v. Huizen waar de meiden gelijk kampioen werden en zette zich daarna volledig in voor HZM.
Altijd aanwezig, zowel als trainer én coach, echt super! Ook dank aan zijn assistent Mika, super dat je er altijd bij was!

Peter Gerards, huidige trainer MO17-3.

Ook Peter is gestart bij s.v. Huizen, eerst als trainer bij de jongens, later als trainer van een meidenteam. Sterker nog, Peter heeft meerdere seizoenen zowel jongensteams onder zijn hoede gehad en de meiden MO15. Met zijn positieve instelling en ervoor gaan voor de meiden, hebben wij bij HZM’22 nog 2
seizoenen van hem genoten. Door zijn instellingen en manier van trainen en coachen heeft Peter het beste uit de meiden gehaald. Chapeau voor hem!

Vincent (MO15-2)

Vincent was betrokken als vader bij de MO15-2, maar heeft halverwege het seizoen een deel van de training op zich genomen. Daardoor stond hij zowel als coach en trainer langs de lijn. Ook Vincent staat bekend om zijn positieve houding en krijgt het daardoor zelfs voor elkaar een verlies van een wedstrijd om te keren in een winst van de meiden van zichzelf!

Esmay de Groot (MO11-3)

Een jonge meid, met zelf veel voetbalervaring, stond zeker voor een mooie uitdaging, meiden zonder voetbal ervaring, toch aan het voetballen krijgen. En dat is gelukt, hoe leuk is dat! De meiden halen plezier uit voetballen en plezier staat echt voorop in deze categorie. Altijd willen trainen, regen of niet, de meiden stonden op het veld! En ook dank aan Wieger! Redde Esmay het niet om de training te verzorgen, stond hij in voor haar. Heel fijn!

Yasmina den Outer( MO13-3)

Yasmina stapte iets later in dit seizoen als trainer, zij nam het over van Resio Schroder, die door drukte met werkzaamheden moest stoppen. Ook
naar Resio brengen wij onze dank uit, want wat deed hij het goed! Zeker met behulp van 2 geweldige vaders en tevens coaches (Steven van Manen en Fatih Halici). Wat zijn wij hen dankbaar dat zij dit met elkaar aan het begin van het seizoen hebben opgepakt! Yasmina nam het over en lag gelijk goed in de groep, kreeg de neuzen dezelfde kant op, met als resultaat veel lachende koppies op het veld.

David Steijn (MO15-3)

David is betrokken bij zowel de MO13-2 als leider, als leider en coach van de MO15-3. We begonnen dit seizoen bij de MO15-3 met 2 trainers voor dit team; Fleur Dekker en Iris Snel (beide dames spelen in HZM’22 Vrouwen 2). De trainers hadden er zin in en de meiden ook! Na een half jaar gooide helaas werk en school roet in het trainingsschema van de trainers en konden zij het trainerschap niet meer combineren.  Dames ontzettend bedankt voor jullie inzet en hulp. De coach David  heeft toen ook de trainingen op zich genomen, met ondersteuning vanuit trainers van Sport Advies Groep. En hoe fijn was dat! Zijn inzet werd beloont met het kampioenschap! Wat een resultaat!

Jan Toes en Peter Schipper (Vrouwen 1)

We sluiten af met twee personen die zich hebben ingezet voor o.a. voor Vrouwen 1 van HZM. Jan Toes heeft, naast al zijn werkzaamheden die hij afgelopen jaren heeft verricht voor HSV De Zuidvogels, ook zijn loyaliteit laten zien als verzorger/hersteltrainer van Vrouwen 1. Wij waarderen dit enorm! En niet alleen wij, ook zeker dank namens Vrouwen 1! Dank Jan, voor alles!

Ook naar Peter Schipper gaat onze dank uit, begonnen in de jeugd bij s.v. Huizen waar hij jaren gevoetbald heeft en zichzelf heeft weten op te klimmen tot in meerdere selectieteams Uiteindelijk is Peter gestopt als speler, maar voetbal en Peter gaan samen, dus toen zijn dochter begon bij s.v. Huizen, heeft hij het training schap op zich genomen en 3 jaar de MO11 getraind. Daarnaast had Peter één jaar ook nog een JO15-2 team onder zijn hoede. Peter is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting HZM’22 en logisch was de stap naar voorzitter van onze nieuwe SVO HZM’22. Wat hij overig nog zeker een seizoen blijft doen! De ambitie om een seniorenteam te trainen en coachen heeft er bij Peter altijd ingezeten en naast het voorzitterschap was Peter de afgelopen 2 jaren ook trainer/coach van onze Vrouwen 1. Wat een ontzettende leuke, maar drukke combinatie! Ook Peter draagt graag het stokje over, maar wij zijn hem erg dankbaar voor zijn inzet voor Vrouwen 1 én HZM’22. Onze leiders willen wij ook even in het zonnetje zetten, zonder leider is het team niet compleet! Zij regelen achter de schermen echt zoveel, onze complimenten voor jullie inzet!

Tot slot onze dank voor alle vrijwilligers die zich ook hebben ingezet voor HZM’22. Zonder de kledingcommissie, wedstrijdsecretariaten, scheidsrechters, websitecommissie, sectorleiders, kantine commissies, toernooicommissie, veldbeheer en ook de supporters kunnen wij dit seizoen niet beter afsluiten!

Namens de Opleidingscommissie en het bestuur van HZM willen wij de trainers, leiders, vrijwilligers en ouders ontzettend bedanken voor hun inzet! Wij zijn de zomerstop ingegaan, maar zien jullie, wellicht in een andere rol, graag in het nieuwe seizoen langs de lijn!

Verwelius logo
logo match