Bouwplannen sportpark de Wolfskamer | Jouw mening telt!

Bouwplannen woontorens Huizen

Graag brengen we jullie op de hoogte van de plannen die de gemeente heeft m.b.t. de herindeling van onze velden. Wij maken als HZM 22 natuurlijk gebruik van de velden van HSV de Zuidvogels en SV Huizen. Beide terreinen worden geraakt door deze herindeling. Deze plannen zullen woensdag 15 mei tijdens de Commissievergadering Fysiek Domein besproken worden. Tijdens deze vergadering zal een delegatie van het bestuur aanwezig zijn en gebruik maken van de mogelijkheid om in te spreken. De vergadering is openbaar en daardoor door iedereen te bezoeken. Wil je ons bestuur steunen dan kan je bij de vergadering aanwezig zijn. De vergadering start om 20:00 uur in het Gemeentehuis. Hoe meer leden aanwezig zijn, hoe beter onze boodschap overkomt. Steun je club en laat je zien tijdens de vergadering.

Deze week is een brief verspreid onder alle buurtbewoners en bedrijven in de omgeving van ons sportpark. De gemeente is voornemens om drie woontorens te plaatsen langs de Bestevaer om zo starters een betere kans op een woning te geven. Een flinke maatschappelijke uitdaging waarin vele belangen moeten worden afgewogen!

Samen sterker

Een dergelijk plan heeft natuurlijk gevolgen voor het sportpark. Niet alleen voor HSV De Zuidvogels, maar ook voor S.V. Huizen. Denk aan overlast tijdens de bouwperiode, aan het inleveren van parkeerplaats en speelvelden en de voortgang van de vervanging en uitbreiding van kunstgrasvelden. Omdat we samen sterker staan, zijn de besturen van beide verenigingen de afgelopen maanden samen opgetrokken om ons door de gemeente zo goed mogelijk te laten informeren en onze bezwaren en wensen duidelijk kenbaar te maken.

Inspreekmogelijkheid

Onze vereniging heeft zich vanzelfsprekend bereid getoond om mee te helpen aan deze maatschappelijke uitdaging. We zien echter ook de nodige problemen en kunnen ons nog niet vinden in de door de gemeente gepresenteerde plannen. Wij zullen dan ook gebruik gaan maken van de inspreekmogelijkheden om onze bezwaren te presenteren. De eerstvolgende mogelijkheid daartoe is op 15 mei aanstaande.

Ambities

Voor ons staat bovenaan dat we als zelfstandige club onze sportieve ambities nu en in de toekomst kunnen blijven waarmaken. Via deze weg zullen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden van de gevolgen van de woontorens voor Sportpark de Wolfskamer.

Tot een volgende update!

Verwelius logo
logo match