MO 15 start het trainingsseizoen met een Bootcamp!

bootcamp MO 15

Afgelopen maandag heeft de MO 15 van Erik Leeflang van Leef personal training , een boot camp gekregen. Mooie start om fit aan het seizoen te beginnen. Na een stevige warming-up, wat sprintjes afgewisseld met spieroefeningen (squat, planken,jumping jack’s). gingen we in de plankpositie de gehele lengte van het hoofdveld over en onder onze lichamen door een zware medicinbal heen rollen. Op de terugweg moest de bal weer mee, maar nu over het hoofd of tussen de benen doorgeven en zo tot we weer terug waren om wat te
drinken.

Hierna had hij een circuit uitgezet met een hoop oefeningen.de wel bekende battle rope, ketltel bell’s, loopladders en diverse elastieken werd er in groepjes van 4 werden doe oefeningen uitgevoerd voor 45 sec bewegen met een rust van 15 sec. Natuurlijk was er een hoop hilariteit en werd er flink gelachen, maar ook zeker werd er goed elke oefening uitgevoerd. Dit alles met het doel om tijdens wedstrijden net even iets meer uit jezelf te halen en de gele wedstrijd vol te houden. Als “toetje” moesten er nog een 15-tal burpy’s uitgevoerd worden.

Iedereen vond het een leuke en leerzame training en ik denk dat we tijden de reguliere trainingen, nog wel een aantal oefeningen meepakken. Hierna hebben we, omdat we natuurlijk een voetbalelftal zijn, nog een kleine 20 tegen een balletje aangetrapt.