NAAM VAN SVO BEKEND!!!

Onze URL verklapt het al, maar met veel plezier maken we ook hier onze nieuwe naam bekend. Na de goedkeuring door de beide Algemene Vergaderingen zijn de voorbereidingen voor de oprichting van de nieuw SVO in volle gang. Voor het bepalen van de naam en de clubkleuren is er een enquête gehouden onder de meiden- en vrouwenleden. Dat de betrokkenheid hierbij groot is, bleek wel uit het aantal ingevulde enquêtes. Dank jullie wel daarvoor.

SVO

Voor de naam was het een nek aan nek reeks tussen HZM en HZ’22. Het verschil tussen deze twee opties was te verwaarlozen. Vandaar dat als naam voor de SVO gekozen is voor: HZM ’22.

Bij de (club) kleuren was de strijd minder spannend. Bij grote meerderheid is er gekozen voor de kleur (donker) blauw. Een chique kleur waarbij we zullen kijken om wat accenten van Huizen en Zuidvogels toe te voegen.

De komende weken zullen in het teken staan van het ontwerpen van het tenue. Via de enquête, maar ook via andere wegen, hebben we al een aantal mooie suggesties voorbij zien komen. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben zullen we jullie hierover informeren.

Daarbij zijn we natuurlijk ook druk met alle andere voorbereidingen die met de oprichting te maken hebben. Grootste prioriteit is daarin nu de teamindeling. Ook hierbij geldt dat zodra er hierover iets te melden is, wij jullie hierover op de hoogte houden.