Waterwijk MO 15-1 tegen HZM MO 15-1

Vanmiddag hadden we een uitwedstrijd in Almere tegen Waterwijk, een ploeg die op de ranglijst gelijkwaardig was aan ons. We vertrokken met precies 11 speelsters en later zouden Dewi en Defne uit de mo13-1 aansluiten. Waarvoor dank meiden en jullie hebben prima ingevallen. Na een korte bespreking gingen we vol goede moed het veld op voor de warming-up, welke fanatiek werd gedaan. Nog even de puntjes op de I gezet en toen konden we beginnen om de 3 punten mee terug te nemen.

Waterwijk HZM wedstrijdverslag

Na 4 minuten was het al raak, door een onhoudbaar afstandsschot van Merel (0-1). Hierna bleven we een goed positie spel spelen en zochten we de vrije speelsters op en zo was het in de 12e minuut dat er via Maud en Femmy een bal voor de voeten van Jelize kwam, zij bedacht zich geen moment en verdubbelde de voorsprong (0-2). Waterwijk kwam nog wel even terug in de wedstrijd, maar ook verdedigend stonden we lekker te voetballen. De duels waren goed, maar het mocht wel ietsje feller(niet gemener). Halverwege de 1e helft viel Dewi goed in en liet zich gelden. In de rust ook Defne geïnstrueerd voor een inval beurt en na het fluitsignaal voor de 2e helft gingen we door met de diepte pass te geven. Na wederom 4 minuten was het Defne die Jelize bediende, zij op haar beurt een voorzet gaf op Sessen, die de 0-3 maakte. Na deze goal was het een beetje gedaan met de energie van beide partijen en waren er her en der wat speldenprikjes, maar werd er aan beide zijden goed verdedigend. In de 63e minuut gaf Defne een steekpass op Jelize, de keepster maakte een zeldzaam foutje en maaide over de bal heen, Jelize was doorgelopen en kon ongehinderd haar 2e van de dag maken (0-4). Vlak voor tijd kon Femmy niet achter blijven als aanvaller, om ook op het scorebord te komen. Door de getrainde steekpass, kwam Femmy (op nieuwe schoenen 😉) alleen voor de keepster en faalde niet(0-5). Dit was gelijk de eindstand. Er stonden vandaag wat meiden op een vreemde/nieuwe positie, ook wij evalueren ons en zien soms dingen anders, dit werd goed opgepakt en het liep goed.

Fijn weekend verder en tot snel langs de lijn.