HZM MO9-2 speelde uit tegen Loosdrecht MO9-1

Vandaag speelde HZM MO9-2 tegen Loosdrecht MO9-1. Het was een enorm lastige wedstrijd. Vooral mentaal, de tegenstander was vaak een kop groter waardoor wij ons koppie er teveel bij lieten hangen. Het eerste doelpunt werd wel gemaakt door HZM maar in eigen doel. 1-0 achter. Daarna scoorde HZM gelukkig vrij snel. Sanne maakte de 1-1 na een fraaie assist met Noa. Het bleef lastig voor het team en we begonnen de tweede helft met 3-1 achterstand. In de tweede helft keepte Charlotte geweldig. Dat gaf vertrouwen en het team begon te lopen. We konden ze hebben dat was duidelijk. Toen kantelde de wedstrijd en wonnen we met 3-4 door nog 3 doelpunten van Sanne. Spannend tot de laatste minuut maar HZM geeft nooit op dat was duidelijk. Een leerzame wedstrijd.